Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ραβασάκι από ΑΑΔΕ για 500 ευρώ: Αν δεν εξοφλήσετε το χρέος, αναγκαστικά διασφαλιστικά μέτρα

Ραβασάκι από ΑΑΔΕ για 500 ευρώ: Αν δεν εξοφλήσετε το χρέος, αναγκαστικά διασφαλιστικά μέτρα

   
Άρχισαν να φτάνουν τα καλοκαιρινά… μπιλετάκια ή και ραβασάκια αν προτιμάτε, από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, προς φορολογούμενους με χρέη ακόμη και κάτω των 500 ευρώ προς το Δημόσιο, με απειλές για κατασχέσεις.
Αναγνώστης του σάιτ μας, newreport.gr, μάς έστειλε το κείμενο το e-mail που δέχτηκε σήμερα το πρωί, από την ΑΑΔΕ, ο οποίος όπως μας είπε, το χρέος του είναι της τάξης των 500 ευρώ, από διοικητικό πρόστιμο. Δηλαδή, αφορά πρόστιμο και όχι χρέος από ΦΠΑ ή φόρο εισοδήματος. Διοικητικά πρόστιμα είναι διάφορα πρόστιμα, όπως από κλήσεις της τροχαίας!
Στο μέιλ ο αποστολέας, που είναι η ΑΑΔΕ, τονίζει ότι πρέπει να εξοφληθεί το χρέος, ειδάλλως, όπως διαβάζουμε: “Για τις οφειλές που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, ο Προϊστάμενος της αρμόδιας για την είσπραξη της οφειλής Δ.Ο.Υ. δύναται να λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα κατά την κείμενη νομοθεσία διοικητικά, αναγκαστικά, διασφαλιστικά και λοιπά μέτρα”.
Δηλαδή, η ΑΑΔΕ “απειλεί” με άμεσα διοικητικά, αναγκαστικά και διασφαλιστικά μέτρα”, που σημαίνει κατασχέσεις για ότι κινείται ή δεν κινείται, ακόμη και για χρέη που δεν ξεπερνούν τα 500 ευρώ.
Σας παραθέτουμε αυτούσιο το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως μας το προώθησε ο αναγνώστης του σάιτ μας, αφού φυσικά σβήσαμε τα στοιχεία του για ευνόητους λόγους.
Σημειώνουμε ότι αποστολέας του μέιλ, είναι η ΑΑΔΕ και φαίνεται ως OFEIL-no.reply@taxisnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Οι Ρώσοι διέλυσαν τις σιδηροδρομικές υποδομές του Ντνίπρο και του Κριβί Ριχ Είχε προηγηθεί χθες η καταστροφή δύο συστοιχιών S-300 για να καταστραφεί η αεράμυνα των περιοχών 20.04.2024 | 08:12

  Θεόφραστος Ανδρεόπουλος  |  email: andreopoulos@pronews.gr Ένα ακόμα συντριπτικό πλήγμα κατά των Oυκρανών πραγματοποίησαν οι ρωσικές πυραυ...