Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Σοκ στην Κέρκυρα: 60χρονος έκανε «διακοπές» με 15χρονη σε βάρος της οποίας ασελγούσε

Οδηγήθηκε στον ανακριτή

Σοκ στην Κέρκυρα: 60χρονος έκανε «διακοπές» με 15χρονη σε βάρος της οποίας ασελγούσε

Σοκ στην Κέρκυρα: 60χρονος έκανε «διακοπές» με 15χρονη σε βάρος της οποίας ασελγούσε

Επιχειρηματίας από το Βόλο συνελήφθη σε δωμάτιο ξενοδοχείου με την ανήλικη - Συνελήφθη και η μητέρα του κοριτσιού

Στον ανακριτή της Κέρκυρας απολογήθηκε χθες 60χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο ο οποίος συνελήφθη να ασελγεί σε βάρος 15χρονης, εν γνώσει, μάλιστα, της μητέρας της. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και έφθασε στη δικαιοσύνη χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλων ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας, οι οποίοι άκουσαν περίεργους θορύβους και συζητήσεις από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο 60χρονος με το κορίτσι, το οποίο είχε εμφανίσει ως κόρη του. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν την αστυνομία και αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας παρενέβησαν άμεσα και προχώρησαν στη σύλληψη του 60χρονου επιχειρηματία.

Ακολούθως ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στο Βόλο, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας του κοριτσιού με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παιδόφιλος επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν φέρεται να είχε αντίστοιχη «σχέση» με την δεκαοκτάχρονη, σήμερα, αδελφή της 15χρονης. Τα δύο κορίτσια προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια. Η μητέρα μετά τη σύλληψή της στο Βόλο μετήχθη στην Κέρκυρα προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σκύρος: Το «αεροπλανοφόρο» της ΠΑ στο Αιγαίο και γιατί αποτελεί ένα από τους κύριους στόχους της ΤΗΚ

Η αεροπορική βάση Σκύρου όπου φιλοξενείται η 135ΣΜ αποτελεί μια από τις σημαντικότερες της ΠΑ τόσο από άποψη επιχειρησιακής αξίας όσο κα...