Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Ο ΣΚΑΪ απέλυσε τον Μπογδάνο με συνοπτικές διαδικασίες


Ο ΣΚΑΪ απέλυσε τον Μπογδάνο με συνοπτικές διαδικασίες


Η απόλυση αφορά την φαιδρότητα που είπε για το χτύπημα στον Παπαδήμο και τον Α. Τσίπρα


Απολύθηκε τελικά από τον ΣΚΑΙ ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Σήμερα στη θέση του, τη μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού θα παρουσιάσει ο Νίκος Υποφάντης.
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του ανέφερε πως «μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».
Λίγο μετά το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποδοκίμαζε τις δηλώσεις Μπογδάνου, χαρακτηρίζοντας όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος περί συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα που κρύβονται πίσω από τη δολοφονική ενέργεια εναντίον του Λουκά Παπαδήμου, ως «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές».
Η επίμαχη αναφορά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Οι Ρώσοι διέλυσαν τις σιδηροδρομικές υποδομές του Ντνίπρο και του Κριβί Ριχ Είχε προηγηθεί χθες η καταστροφή δύο συστοιχιών S-300 για να καταστραφεί η αεράμυνα των περιοχών 20.04.2024 | 08:12

  Θεόφραστος Ανδρεόπουλος  |  email: andreopoulos@pronews.gr Ένα ακόμα συντριπτικό πλήγμα κατά των Oυκρανών πραγματοποίησαν οι ρωσικές πυραυ...