Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Νέο τρόπο για να βάλει χέρι στην τσέπη μας βρήκε η κυβέρνηση!

Νέο τρόπο για να βάλει χέρι στην τσέπη μας βρήκε η κυβέρνηση!

Μετά το αλαλούμ με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η τελική φάση της ηλεκτρονικής διασταύρωσης, που αφορά τους ελέγχους ΚΤΕΟ. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να στείλει και το ανάλογο πρόστιμο που προβλέπει η νομοθεσία για την αποφυγή του υποχρεωτικού τεχνικού ελέγχου των οχημάτων.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η διασταύρωση για τον εντοπισμό των οχημάτων που δεν έχουν περάσει τους ελέγχους ΚΤΕΟ με αποτέλεσμα να αναρτηθεί το ανάλογο πρόστιμο στο ΑΦΜ των κατόχων που είναι τα 150€.
Αυτή τη στιγμή πάνω από δύο εκατομμύρια κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσικλετών δεν έχουν περάσει απο τις πλατφόρμες ελέγχων των ΚΤΕΟ, με το πρόστιμο να είναι ορατό πλέον για αυτούς, εφόσον πιαστούν και στην επόμενη τελική διασταύρωση που θα γίνει. Να θυμίσουμε ότι ο έλεγχος ΚΤΕΟ για ΙΧ αυτοκίνητα είναι κατά μέσο όρο στα 50 ευρώ, στις μοτοσικλέτες στα 25 και στα φορτηγά στα 60.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η τουρκική Αεροπορία κτύπησε αεροδρόμιο στη Συρία που έχουν χρησιμοποιήσει οι ΗΠΑ

Αεροδρόμιο, που έχουν χρησιμοποιήσει οι ΗΠΑ για τη μεταφορά όπλων στο YPG κτύπησε πριν από λίγο η τουρκική Αεροπορία. Προβολή εικ...