Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Αλέξης Τσίπρας: Στο δωμάτιό του ο Αλέκος Φλαμπουράρης [vid, pics]

Αλέξης Τσίπρας: Στο δωμάτιό του ο Αλέκος Φλαμπουράρης [vid, pics]

Αλέξης Τσίπρας: Στο δωμάτιό του ο Αλέκος Φλαμπουράρης [vid, pics]
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 07.07.2017 | 20:33
Πρώτη δημοσίευση: 07.07.2017 | 17:53

- Στο νοσκομείο εισήχθη εκτάκτως σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας
- Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση κήλης
- Οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί ότι όλα πάνε καλά
- Το ευχαριστώ του Αλέξη Τσίπρα στους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου
- Τον επισκέφθηκαν ο αδελφός του, ο Παύλος Πολάκης, ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Στο νοσοκομείο για επέμβαση αφαίρεσης κήλης μπήκε εκτάκτως ο πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο και οι τελευταίες πληφορορίες αναφέρουν πως θα περάσει το βράδυ στο Νοσοκομείο.
Η επέμβαση δεν ήταν προγραμματισμένη αφού το πρόβλημα εμφανίστηκε χθες και κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο άμεσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας αισθάνθηκε πόνους από χθες και αφού εξετάστηκε από γιατρό κρίθηκε ότι πρέπει να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, με την εισαγωγή να γίνεται λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι.
"Ευχαριστώ από καρδιάς"
Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η οποία ανέφερε όσα προαναφέραμε, ότι δηλαδή ο Πρωθυπουργός εισήχθη στις 15:00 το μεσημέρι στο Ευγενίδειο, μεταφέροντας ακόμη πως ο Αλέξης Τσίπρας "θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου".
Η επέμβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, οι συγγενείς του πρωθυπουργού έχουν ήδη ενημερωθεί από τους θεράποντες ιατρούς πως όλα βαίνουν καλώς, ενώ στο Ευγενίδειο έφτασε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.


Ο Παύλος Πολάκης τόνισε κατά την έξοδό του τα εξής: "Ο πρωθυπουγός, Αλέξης Τσίπρας, υπεβλήθη σήμερα σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης, εδώ το μεσημέρι στο Ευγενίδειο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του, ξύπνησε, είναι μια χαρά. Ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του ιδρύματος και τους θεράποντες ιατρούς του και αύριο το πρωί θα πάρει εξιτήριο".
Δείτε το βίντεο

Στο δωμάτιο που αναρρώνει ο πρωθυπουργός βρίσκεται ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα έφτασε στο Ευγενίδειο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.


Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Μανταλένα Παπαδοπούλου: Αντίθετοι οι ΑΝΕΛ στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

«Είμαστε συνεπείς σε αυτό το θέμα» Μανταλένα Παπαδοπούλου: Αντίθετοι οι ΑΝΕΛ στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια Newsroom  ...