Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Νέα επίθεση του Π. Πολάκη κατά του ΣτΕ

Νέα επίθεση του Π. Πολάκη κατά του ΣτΕ

Με νέα ανάρτησή του σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε και πάλι στο ΣτΕ κατηγορώντας ότι έρχεται να «κουκουλώσει τη ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού, των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτι στην Υγεία».
Ο κ. Πολάκης καταλήγει την ανάρτησή του χρησιμοποιώντας μάλιστα με νόημα τη φράση του πρωθυπουργού «το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι», που τον υποστήριξε όλο αυτό το διάστημα, την πρώτη φορά από το υπουργείο Υγείας και τη δεύτερη από την προ ημερησίας στη Βουλή τη Δευτέρα.
Ολη η ανάρτηση:
Τώρα που διαθέτουμε το μηχανισμό και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγάδες(με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ενα χρόνο τα στελέχη του Υπ οικονομικών )
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία.
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ,ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!
Πείτε μου τώρα για εξελίξεις στο «νομικό πολιτισμό » που είμαι αστοιχείωτος, περί δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι «πυλώνες του έθνους » που είναι στις λίστες!!!
Αλλά όπως είπε και σήμερα ο Αλέξης «το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πασαλιμάνι: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση κτηρίου - Επτά προσαγωγές

  Newsroom  Ανανεώθηκε:  Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 11:05 To κτήριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι. CNN Greece Τραγωδία σημειώθηκε στον  Πειραιά...