Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους σε πολλές περιοχές Από το βράδυ του Σαββάτου, και από τα βόρεια

Αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους σε πολλές περιοχές

Από το βράδυ του Σαββάτου, και από τα βόρεια
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 13:18
 
UPD:13:21
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους σε αρκετές περιοχές της χώρας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες μέρες.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε, η αλλαγή του καιρού θα ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου και από τα βόρεια, με κύρια χαρακτηριστικά:
  • τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και
  • τους θυελλώδεις ανέμους
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
  • Την Κυριακή (16/07/2017)
Η Μακεδονία, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, κατά περιόδους τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική Πελοπόννησος και από το βράδυ η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η βορειοανατολική Πελοπόννησος.
  • Τη Δευτέρα (17/07/2017)
Τις πρωινές ώρες η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά, τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, η δυτική και νότια Πελοπόννησος.
Καθ’ όλη τη διάρκεια η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά (περιλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής), η Εύβοια, η βορειοανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα βορειοτέρα νησιά των Κυκλάδων και η Θράκη.
3. Επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως σε Πιερία, Χαλκιδική και Θερμαϊκό), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά.

Ηχούν… καμπάνες διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας

Ηχούν… καμπάνες διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας Τι σχεδιάζει ο Αλέξης Τσίπρας Δημοσίευση πριν από 2 ώρες / Ανανεώθηκε πριν από 2 ώρες ...