Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

LIVE: Ο Ανδρ. Λοβέρδος καταθέτει στην Εξεταστική για την υγεία

LIVE: Ο Ανδρ. Λοβέρδος καταθέτει στην Εξεταστική για την υγεία

loverdos-630.jpg

Ανδρέας ΛοβέρδοςΕUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Σε απευθείας μετάδοση η κατάθεση του πρώην υπουργού Υγείας και κοινoβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου, στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα σκάνδαλα στην υγεία.
Θυμίζουμε ότι κατά την κατάθεσή του ενώπιον της ίδιας Επιτροπής ο προφυλακισμένος τέως πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης, επιβεβαίωσε ενόρκως όσα αποκάλυψε στη συνέντευξή του στην «Εφ.Συν.» για τον ρόλο του Ανδρέα Λοβέρδου, του Αδώνιδος Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη, τους οποίους θεωρεί βασικούς υπευθύνους για την οικονομική κατάρρευση και παραχώρηση του νοσοκομείου με «ευτελές τίμημα» στην Τράπεζα Πειραιώς.
«Η πρώτη λαίλαπα στο "Ντυνάν" ακούει στο όνομα Λοβέρδος», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο κ. Μαρτίνης και είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις πιέσεις που δέχτηκε από τον πρώην υπουργό Υγείας προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση στον Ανδρέα Βγενόπουλο.
«Ο κ. Λοβέρδος έπεισε τους περισσότερους να αποσύρουν τη μήνυση εφόσον η τράπεζα συμπεριφέρεται σωστά. Ωστόσο δεν συνέβη τίποτα τέτοιο και μας ενέπαιξαν. Και εμείς αναγκαστήκαμε, μπας και σωθεί το νοσοκομείο, να αποσύρουμε τη μήνυση και να κάτσουμε σαν κότες. Ήταν τραγικό μας λάθος. Και με μέμφεται μεγάλο μέρος του κυπριακού λαού», είχε υποστηρίξει ο Ανδρ. Μαρτίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Νέα Αριστερά: Ο κ. Κασσελάκης προτείνει μείωση των δαπανών για τη δημόσια υγεία

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, 10:56:09 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ «Κάθε φορά που ο κ. Κασσελάκης μιλά αναλυτικά για το πρόγραμμά του, απο...