Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 42 ετών ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος!

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 42 ετών ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος!

Σαν κεραυνός εν αιθρία “έπεσε” στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση του πρόωρου θανάτου του δημοσιογράφου, Κώστα Εφήμερου, ιδιοκτήτη και επικεφαλής του ενημερωτικού site, ThePressProject. Ο Κώστας Εφήμερος έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 42 ετών. Αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και το 2008 είχε υποστεί  έμφραγμα. Ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Την είδηση του θανάτού του, επιβεβαίωσε μέσω facebook και η σύντροφος της ζωής του και μητέρα των παιδιών του, Γρανέτα Καρατζά. “Ο Κώστας μου έφυγε πριν δύο ώρες. Ήμασταν πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ” έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό.
Ποιος ήταν
Ο Κώστας Εφήμερος (Παπαδόπουλος) ήταν εκδότης του ThePressProject και ιδιοκτήτης της εταιρίας πληροφορικής BitsnBytes.
Ήταν μέλος των European Center for Press and Media Freedom, International Press Institute, Osservartorio Balcani and Caucaso for Media Freedom και συνεργάτης του Wikileaks.
Ήταν επίσης παραγωγός και μέλος της συγγραφικής ομάδας της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ». Το 2011 οργάνωσε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ Debtocracy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βιασμός 12χρονης Κολωνό: Ένοχος ο Μίχος και για τον βιασμό - Αθώα η μητέρα

  Βιασμός 12χρονης Κολωνό: Ένοχος ο Μίχος και για τον βιασμό - Αθώα η μητέρα Newsroom   Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 10:58 CNN Greece