Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Σοκαριστικές φωτό από το εσωτερικό του «Πύργου της Κολάσεως» – Στους 79 οι νεκροί!


Σοκαριστικές φωτό από το εσωτερικό του «Πύργου της Κολάσεως» – Στους 79 οι νεκροί!Η τραγωδία στον Πύργο του Γκρένφελ στο Λονδίνο​ ακόμα στοιχειώνει τους Βρετανούς που αδυνατούν να συνέλθουν.
Βρετανικά μέσα ενημέρωσης όπως η Daily mail αλλά και η Mirror δημοσιεύουν στην ηλεκτρονική τους έκδοση βίντεο και φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής.
Οι φωτογραφίες δείχνουν ό,τι απέμεινε από τον πύργο και έρχονται την ώρα που η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι 79 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ή αγνοούνται και είναι προφανώς νεκροί μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Grenfell Tower του δυτικού Λονδίνου, ενώ πέντε άνθρωποι που είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι βρέθηκαν σώοι και αβλαβείς.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λονδίνου Στιούαρτ Κάντι ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο πολυώροφο κτίριο κατοικιών ενδέχεται και πάλι να αλλάξει, αλλά πιθανόν όχι τόσο ριζικά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.
Επίσης η Daily Mail ανάρτησε φωτογραφία – λίστα των ατόμων που αγνοούναι με στοιχεία για τον όροφο όπου διέμενε ο καθένας.

Χαλασμός με το βιβλίο του Βαρουφάκη! Απειλές για τη ζωή της οικογένειάς του και αποκαλύψεις "φωτιά"

Χαλασμός με το βιβλίο του Βαρουφάκη! Απειλές για τη ζωή της οικογένειάς του και αποκαλύψεις "φωτιά" ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ E...