Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, σε συνεννόηση του Συλλόγου μας με την Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης της Νόσου «Alzheimer» και Συναφών Παθήσεων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία βρίσκεται στο Χαλάνδρι, στο Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer, προσφέρεται για τα μέλη του Συλλόγου και τους οικείους τους, δωρεάν εξέταση μνήμης και όποια περαιτέρω σχετική φροντίδα χρειασθεί. εκ μέρους του Συλλόγου «ΑΡΓΩ».

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

σε συνεννόηση του Συλλόγου μας με την  Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης της Νόσου «Alzheimer» και Συναφών Παθήσεων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία βρίσκεται στο Χαλάνδρι, στο Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer, προσφέρεται για τα μέλη του Συλλόγου και τους οικείους τους, δωρεάν εξέταση μνήμης και όποια περαιτέρω σχετική φροντίδα χρειασθεί

Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου σχετικά με την Άνοια, αφού στη χώρα μας οι πάσχοντες από τη νόσο Alzheimer και άλλες μορφές Άνοιας, υπολογίζονται σε πάνω από 200.000 συμπολίτες μας.

Η συγκεκριμένη εξέταση μνήμης προσφέρεται για άτομα που είναι άνω των 60 ετώνΚάθε ενδιαφερόμενος, ή ενδιαφερόμενη, μπορεί απλώς να δηλώσει την επιθυμία να εξεταστεί καλώντας στο τηλέφωνο 213.0227965, εκ μέρους του Συλλόγου «ΑΡΓΩ».

Η διεύθυνση του Καρέλλειου Πρότυπου Κέντρου Alzheimer είναι: Αφροδίτης 1 & Ηρώδου Αττικού, Χαλάνδρι

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 213.0227965  - 213.0043063

Διαβάστε περισσότερα για το Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer  http://www.mkoapostoli.com/?page_id=1163

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βιασμός 12χρονης Κολωνό: Ένοχος ο Μίχος και για τον βιασμό - Αθώα η μητέρα

  Βιασμός 12χρονης Κολωνό: Ένοχος ο Μίχος και για τον βιασμό - Αθώα η μητέρα Newsroom   Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 10:58 CNN Greece