Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ολη η ιστορία ήταν για να αρπάξει το “Ντυνάν” ο Σάλλας»

«Ολη η ιστορία ήταν για να αρπάξει το “Ντυνάν” ο Σάλλας»

martinis-630.jpg

Ο Ανδρέας Μαρτίνης μιλάει στην «Εφ.Συν.» για όλους και για όλαΟ Ανδρέας Μαρτίνης μιλάει στην «Εφ.Συν.» για όλους και για όλα | ΕUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ο Ανδρέας Μαρτίνης ήταν ένας καταξιωμένος οφθαλμίατρος στο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Νοσοκομείο. Γρήγορα αναρριχήθηκε στην ιεραρχία της οφθαλμολογικής κλινικής και το 1986 έγινε πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θέση που διατήρησε επί 27 συνεχόμενα χρόνια. Από το 2010 ορίστηκε ισόβιος πρόεδρος του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».
Ο 75χρονος σήμερα Μαρτίνης κατηγορείται ότι εισέπραξε μίζα 3,2 εκατομμύρια μάρκα από γερμανική εταιρεία το 1998 και ότι ήταν υπεύθυνος για δεκάδες παροχές υγείας με σκανδαλώδεις εκπτώσεις στο «Ντυνάν» σε σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής, επιχειρηματικής, δικαστικής και μιντιακής ελίτ της χώρας.
Δύο μέρες πριν καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την Υγεία, ο Ανδρέας Μαρτίνης σε συνέντευξή του μέσα από τη φυλακή αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της υπόθεσης, κατονομάζει υπουργούς των προηγούμενων κυβερνήσεων, ενώ κατηγορεί επώνυμα συγκεκριμένους επιχειρηματίες, τραπεζίτες, διπλωμάτες και ανώτατους δικαστές. Οι ισχυρισμοί του θα κριθούν από τα δικαστήρια, τη Βουλή αλλά και από την κοινή γνώμη.
► Διαβάστε τη συνέντευξη του Ανδρέα Μαρτίνη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα, Τρίτη 6 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΚΚΕ: Να παραπεμφθεί στις αρμόδιες Επιτροπές του Ευρωκοινοβουλίου η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, 20:17:50 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Παρέμβαση στη συζήτηση της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωκοινοβουλίο...