Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ποιοι έκαψαν τελικά το Δίστομο;

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017
Εμείς οι αριστεροί, προοδευτικοί, πολίτες του κόσμου, πες μας όπως θες, πρέπει να είμαστε μαζοχιστές. Δεν εξηγείται. Την δεκαετία του 30, την στιγμή που ο Μεταξάς τρομοκρατούσε ακόμη και τους αριστερόχειρες και κατοχύρωνε παγκόσμιες πατέντες για τις φουτουριστικές χρήσεις του ρετσινόλαδου, εμείς παλεύαμε για τα συνδικαλιστικά δικαιώματα …
ακόμη και των χωροφυλάκων.


Όταν αργότερα ο Κανελλόπουλος εκθείαζε το κολαστήριο της Μακρονήσου ως τον “Νέο Παρθενώνα”, εμείς υποστηρίζαμε την λήθη και την ενότητα του λαού, συμπεριλαμβανομένων και των μεταλλαγμένων γερμανοτσολιάδων που μας φρουρούσαν.

Όταν μας άφησαν άνεργους για δεκαετίες, δεν τα βάλαμε με τους φρόνιμους συμπολίτες μας που κρύφτηκαν πίσω από το τρίπτυχο “Πατρίς – Θρησκεία - Οικογένεια”, αλλά προσκαλέσαμε τους τελευταίους σε κοινό αγώνα για ψωμί, παιδεία, ελευθερία.

Όταν σε ήρεμα νερά πλέον, μερικοί από εμάς καταφέραμε και περάσαμε μέσα από τους πόρους του Συστήματος και γίναμε γιατροί, μηχανικοί, νομικοί, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, κ.α., το Σύστημα μας έδωσε έτοιμο και εύκολο σφάγιο, τους ίδιους τους ψηφοφόρους του, αλλά και πλήρες οπλοστάσιο με φακελάκια, υπερτιμολογήσεις, μίζες κ.λ.π. Αντ’ αυτού τους δείξαμε ότι αυτοί είναι οι φυσικοί αφέντες του πλούτου που παράγουν και των υπηρεσιών που προκύπτουν και εμείς είμαστε και πρέπει να είμαστε οι υπηρέτες τους, ανεξαρτήτως ύψους, βάρους, χρώματος, καταγωγής, έκτασης φαλάκρας, τραπεζικού λογαριασμού, πτυχίου ή οπαδικής προτίμησης.

Πάντα ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε οι στυλοβάτες της Κοινής Συνείδησης της Ανθρωπότητας.

Οι ναζί αιματοκύλησαν τον κόσμο στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εμείς οι αριστεροί, προοδευτικοί - “πολιτικά ορθοί, κλπ, κλπ - κάναμε επί δεκαετίες ολόκληρη μάχη να στηρίξουμε τον …. Γερμανικό Λαό και πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό να πείσουμε αυτούς που μάτωσαν, να αποκαλούν τους δημίους τους, “ναζιστές” και “φασίστες” και όχι Γερμανούς.

Η Μέρκελ και η εξουσία στην Γερμανία μέσα λίγα χρόνια κατέστρεψαν ότι φτιάξαμε. Τώρα πλέον, στον τόπο μας πάψαμε να λέμε “Οι ναζί έκαψαν το Δίστομο” αλλά αυθόρμητα μας βγαίνει “οι Γερμανοί έκαψαν το Δίστομο”.

Αλήθεια, ποιος είναι ο ορισμός της εσχάτης προδοσίας στην Γερμανία;

Πηγή: artinews.gr
Αναρτήθηκε από Kafeneio™ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Εμετική αγόρευση από τον Φλωρίδη!

  28|03|2024 | 13:07 Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης Ο υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε με χυδαίο υβρεολόγιο στη Βουλή ότι η αντιπολίτευσ...