Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Τι έγινε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Τι έγινε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιμέτωπος με την γκρίνια των βουλευτών του έγινε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.
Τόσο ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, καθώς και η Τασία Χριστοδουλοπούλου που πρόσκειται στους «53″ άσκησαν κριτική.
Ο κ. Φίλης, όπως λένε μέλη που μετείχαν στο Όργανο, ήταν αυτός που εξέφρασε την εύλογη απορία πόσες υποχωρήσεις θα χρειαστεί να κάνει ακόμα η κυβέρνηση, ενώ πέρα από το θέμα του χρέους τοποθετήθηκε εκ νέου και για τη στρατηγική των συμμαχιών του ΣΥΡΙΖΑ. Ζήτημα που έχει κατά καιρούς θίξει και στην Κεντρικές Επιτροπές, επιμένοντας, στη «γραμμή της συναίνεσης».
Τους τόνους ανέβασε όμως και η εκ των 53 προερχόμενη Τασία Χριστοδουλοπούλου, για τα προσκόμματα που βάζουν οι δανειστές αλλά και για το ξήλωμα των μέτρων σε περίπτωση που δεν μετέχει με χρηματοδότηση το Ταμείο. Θέση που στην τελική ανακοίνωση φρόντισαν να τονίσουν τα μάλα.

Ηχούν… καμπάνες διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας

Ηχούν… καμπάνες διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας Τι σχεδιάζει ο Αλέξης Τσίπρας Δημοσίευση πριν από 2 ώρες / Ανανεώθηκε πριν από 2 ώρες ...