Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Επιβεβαίωση του el.gr - Θα βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ το 2018 με «προσωρινή ονομασία»!

Επιβεβαίωση του el.gr - Θα βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ το 2018 με «προσωρινή ονομασία»!

    Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 14:01
    Επιβεβαίωση του el.gr - Θα βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ το 2018 με «προσωρινή ονομασία»!

    Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

    Μια ακόμα επιβεβαίωση του el.gr δημοσιεύεται σήμερα από τους Financial Times καθώς όπως αποκαλύπτουν τα Σκόπια θα αλλάξουν προσωρινά όνομα για να μπορέσουν να ενταχθούν στην συμμαχία του ΝΑΤΟ!
    Προσωρινά σημαίνει ότι δεν θα αλλάξει η συνταγματική ονομασία απλά για το «θεαθήναι» θα εισέλθουν σε ΝΑΤΟ και ΕΕ (έτσι ευελπιστούν) με ένα όνομα που δεν θα είναι για όλες τις χρήσεις αλλά «fast food» προς επίτευξη του στρατηγικού τους στόχου.
    Ο νέος ΥΠΕΞ της χώρας Νίκολα Ντιμίτροφ εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει αίτηση για ένταξη στην ευρωατλαντική συμμαχία με προσωρινό όνομα! Υπάρχει Έλληνας πολιτικός που θα το δεχθεί αυτό; Κι αν ναι η Ελλάδα τι θα κερδίσει από μια τέτοια «επιτυχία»;
    Ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ τόνισε ότι είναι νωρίς να συζητήσουν τυχόν ειδική ονομασία, αλλά προανήγγειλε συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους Ελλάδας και Σκοπίων για να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών, μετά το βέτο της Αθήνας το 2008.
    «Θα ζητήσω από Ελλάδα να επανεξετάσουν τι είδους γείτονα θέλουν — θέλουν μια σταθερή, φιλική χώρα, η οποία προσφέρει ελπίδα για δημοκρατία και δικαιοσύνη;» είπε σε συνέντευξη του και πρόσθεσε: «Ας είμαστε καλός γείτονας και στη συνέχεια, ας ελπίσουμε ότι οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτό είναι μια ιστορική ευκαιρία».
    Δηλαδή θα μας κάνουν και χάρη που θα είναι καλοί γείτονες. Και τι ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό εάν θα έχουν σταθερότητα τα Σκόπια; Άρα οι Σκοπιανοί καίγονται για να νιώσουν ασφάλεια. Τότε ας εγκαταλείψουν μόνιμα την ονομασία «Μακεδονία» με βάση την οποία επιχειρούν να κλέψουν μέρος της ελληνικής Ιστορίας και να δημιουργήσουν ζητήματα εδαφικής ακεραιότητας κάποτε στο μέλλον.
    Σύμφωνα με τους FT ο δρόμος των Σκοπίων για την ένταξή στο ΝΑΤΟ μπορεί να ανοίξει με ένα διαφορετικό όνομα από αυτό που έχει αυτή την στιγμή. Όμως το όνομα αυτό πρέπει να είναι κάτι που δεν θα περιέχει την λέξη «Μακεδονία» και θα είναι παντοτινό και προς όλες τις χρήσεις
    Στο αποκλειστικό του el.gr είχαμε αποκαλύψεί ότι τα Σκόπια θα ενταχθούν μέχρι την Άνοιξη του 2018 στην Συμμαχία με αμερικανική πίεση καθώς θέλουν υπό την επιρροή τους ολα τα Βαλκάνια. Σειρά μετά θα έχει η Σερβία

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

    http://dlvr.it/T63Lrl