Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ 2% ΕΩΣ ΤΟ 2060. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΔΙΑΤΫΠΩΣΗ ".

Δυστυχώς δεν έπεσα έξω . Ότι και αν μας πουν αύριο ,σήμερα αποφασίστηκαν τα παρακάτω!
Η Ελλάδα θα πρέπει να επιτύχει πλεονάσματα ύψους 3,5% του ΑΕΠ έως το 2022 και 2% από το 2023 έως το 2060.
Το Eurogroup θα είναι σε ετοιμότητα να εφαρμόσει, εφόσον αυτό απαιτηθεί από την τελική ανάλυση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους (DSA), επέκταση των ωριμάνσεων των δανείων από 0 έως 15 χρόνια.
Προκειμένου να απαλειφθούν διαφορές ανάμεσα στα εκτιμώμενα νούμερα ανάπτυξης στην ανάλυση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους και τις πραγματικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας, θα εφαρμοστεί ένας μηχανισμός προσαρμογής.
Ο μηχανισμός αυτός θα προσδιοριστεί πλήρως ως μέρος των μεσοπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους, μετά την επιτυχή εφαρμογή του προγράμματος του ESM. Το Eurogroup αναθέτει στην EuroWorking Group να εργαστεί περαιτέρω σε αυτό το θέμα από το 2018.
Τα μέτρα αυτά θα εφαρμοστούν το τέλος του προγράμματος, εφόσον αυτό κλείσει με επιτυχία «και στο μέτρο που είναι απαραίτητο».
Μακροπρόθεσμα, το Eurogroup υπενθυμίζει τη συμφωνία του Μαΐου 2016 ότι σε περίπτωση απροσδόκητα δυσμενέστερου σεναρίου θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί ένας μηχανισμός έκτακτης ανάγκης για το χρέος.
Η ενεργοποίηση αυτού του μηχανισμού υπόκειται σε απόφαση του Eurogroup και θα μπορούσε να συνεπάγεται μέτρα όπως η περαιτέρω αναμόρφωση του προφίλ του χρέους και ο περιορισμός των πληρωμών τόκων.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ 2% ΕΩΣ ΤΟ 2060. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΔΙΑΤΫΠΩΣΗ "........ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕSM" .Τι λέγαμε για τον ESM? Δεν ήθελε και μεγάλη εξυπνάδα να καταλάβει κανείς τι παίζεται!
Nicolas Markatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Νέα Αριστερά: Ο κ. Κασσελάκης προτείνει μείωση των δαπανών για τη δημόσια υγεία

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, 10:56:09 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ «Κάθε φορά που ο κ. Κασσελάκης μιλά αναλυτικά για το πρόγραμμά του, απο...