Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

200 εγκλωβισμένοι σε κτήριο 27 ορόφων στο Λονδίνο - Καίγεται ολοσχερώς (Live - Εικόνες upd1)

200 εγκλωβισμένοι σε κτήριο 27 ορόφων στο Λονδίνο - Καίγεται ολοσχερώς (Live - Εικόνες upd1)

    Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 07:47
    200 εγκλωβισμένοι σε κτήριο 27 ορόφων στο Λονδίνο - Καίγεται ολοσχερώς (Live - Εικόνες upd1)

    Ανανέωση 8:13

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των τοπικών αρχών προκειμένου να προσδιορίσουν τον αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα στον πύργο διαμερισμάτων (Grenfell Tower) όταν ξέσπασε η φωτιά περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα).
    Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι εκατοντάδες άνθρωποι πρέπει να βρίσκονταν στον πύργο την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, ενώ στην περιοχή έχουν οργανωθεί κέντρα φιλοξενίας προκειμένου να προσφέρουν καταφύγιο στους ενοίκους των διαμερισμάτων του πύργου.
    Παράλληλα, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των ανθρώπων που διέμεναν στον πύργο.
    -----------------------
    Κόλαση φωτίας τα ξημερώματα της Τετάρτης σε 27ωροφο κτήριο στο Λονδίνο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέσπασε πυρκαγιά στον δεύτερο όροφο και έχουν εγκλωβιστεί πάνω από 200 άνθρωποι
    Γρήγορα η φωτιά πήρε μεγάλη έκταση αν και στο σημείο βρέθηκαν 200 πυροσβέστες με 40 οχήματα.
    Στο κτήριο ζουν περισσότεροι από 200 άνθρωποι. Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για κραυγές που ακούγονται από το κτήριο καθώς υπάρχουν φόβοι για εγκλωβισμένους.
    Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανακοίνωσε ότι πυροσβέστες που εργάζονται υπό πολύ δύσκολες συνθήκες για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. «Είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός και έχουμε αναπτύξει ισχυρές δυνάμεις. Δεν γνωρίζουμε πώς ξεκίνησε η φωτιά» συμπλήρωσε.
    Η πυροσβεστική ανακοίνωσε, επίσης, ότι υπάρχει και ένας αριθμός ατόμων που έχουν υποστεί διάφορα τραύματα.
    Η Daily Mail μεταδίδει εικόνες με ενοίκους υψηλότερων ορόφων να φτιάχνουν αυτοσχέδια σκοινιά με σεντόνια προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στο έδαφος.

    Η αστυνομία έχει δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας εκατοντάδων μέτρων καθώς αρχίζουν να πέφτουν συντρίμμια από το πολυόροφο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Λάτιμερ.

    Σχετική Ενημέρωση EL. GR

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

    Η «καταιγίδα» αφρικανικής σκόνης γεμίζει νοσοκομεία: «Τοξικό και επικίνδυνο μείγμα»

      SHARE TWEET VIBER WHATSAPP EMAIL Ιδιαίτερα επικίνδυνο είναι το κοκτέιλ  αφρικανικής σκόνης  και ζέστης, που επικρατεί τις τελευταίες μέρες...