Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ο Athanasios Pistikos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο στην Λίγο πριν το κλείσιμο των καλπών οι τελικές δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η Τερέζα Μέι οδεύει προς μια μεγάλη νίκη (δική της αλλά και το Brexit) με πλειοψηφία έως και 96 εδρών.

Ο Athanasios Pistikos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο στην 
Λίγο πριν το κλείσιμο των καλπών οι τελικές δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η Τερέζα Μέι οδεύει προς μια μεγάλη νίκη (δική της αλλά και το Brexit) με πλειοψηφία έως και 96 εδρών.
Σύμφωνα με τη σφυγμομέτρηση της εταιρείας Lord Ashcroft, που αναφέρει η Daily Mail, η συσπείρωση των οπαδών των Τόρηδων ενισχύθηκε σημαντικά τις τελευταίες ημέρες. Κι αν όλοι όσοι είπαν ότι θα πάνε να ψηφίσουν, το έκαναν όντως, τότε το κυβερνών κομμα θα κερδίσει 373 έδρες, εξασφαλίζοντας για τη Μέι μια πλειοψηφία 96 εδρών.
Eαν η συμμετοχή κυμανθεί στα επίπεδα του 2015, τότε η πλειοψηφία της Μέι θα συρρικνωθεί στις 78 έδρες με τους Τόρηδες να καταλαμβάνουν συνολικά 364.
Κι αν όλοι όσοι είπαν ότι ψήφισαν στο δημοψήφισμα για το Brexit, πήγαν σήμερα στα εκλογικά κέντρα, τότε οι έδρες των Συντηρητικών θα πέσουν στις 351, δηλαδή μια πλειοψηφία 52 εδρών.
Την ίδια ώρα δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Mori για την Evening Standart έφερνε τους Τόρηδες στο 44%, οκτώ μονάδες μπροστά απ’ τους Εργατικούς, πράγμα που σημαίνει ότι η Μέι θα εξασφαλίσει πλειοψηφία περίπου 40 εδρών.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα πρώτα exit polls θα ανακοινωθούν από την Ipson Mori για το BBC και το Sky News τη στιγμή ακριβώς που θα κλείσουν οι κάλπες για το κοινό, δηλαδή τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας).
Περίπου την ίδια ώρα αναμένονται και τα πρώτα αποτελέσματα από τις τρεις εκλογικές περιφέρειες του Σαντερλαντ.
Στις 3 τα ξημερώματα αναμένεται το πρώτο αποτέλεσμα κλειδί από την περιφέρεια Νούνιτον που στις εκλογές του 2015 την είχαν κερδίσει οι Συντηρητικοί. Αμέσως μετά η ροή των αποτελεσμάτων θα είναι συνεχόμενη. Μέχρι τις 8 το πρωί της Παρασκευής, θα έχουν ανακοινωθεί τα περισσότερα αποτελέσματα.
A final model produced by Lord Ashcroft polls found that Tory support has 'hardened' in recent days.
DAILYMAIL.CO.UK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βιασμός 12χρονης Κολωνό: Ένοχος ο Μίχος και για τον βιασμό - Αθώα η μητέρα

  Βιασμός 12χρονης Κολωνό: Ένοχος ο Μίχος και για τον βιασμό - Αθώα η μητέρα Newsroom   Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 10:58 CNN Greece