Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ο Μανώλης Γλέζος παραμέρισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Δίστομο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ο Μανώλης Γλέζος παραμέρισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Δίστομο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Αίσθηση έχει προκαλέσει το επεισόδιο στο Δίστομο, καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη από το να καταθέσει στεφάνι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης για τους εκατοντάδες Έλληνες που δολοφονήθηκαν το 1944 από τους Ναζί.
Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας φαίνεται να στέκεται μπροστά στους επίσημους προσκεκλημένους και να απευθύνεται στον Γερμανό πρέσβη, εμποδίζοντάς τον να καταθέσει στεφάνι λέγοντας του ότι η Γερμανία πρέπει να καταβάλει τις αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων.

Στη συνέχεια ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους επισήμους, φαίνεται να σηκώνεται από τη θέση του και να παίρνει από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη, παρακάμπτοντας την κα Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Γλέζος έδωσε στον Γερμανό αξιωματούχο το στεφάνι για να το καταθέσει στο μνημείο των εκτελεσθέντων.
Όπως ακούγεται να λέει, μάλιστα, στην ομιλία του μετά το συμβάν - καθώς ο Μανώλης Γλέζος ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Διστόμου - «το παιδί του εγκληματία όσα εγκλήματα κι αν έχει κάνει ο πατέρας και η μάνα του δεν ευθύνεται για αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Παπανώτας για Κασσελάκη: Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι, όχι για ηγέτης

  Λίγα 24ωρα μετά την αποπομπή του από τον ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο  Δημήτρης Παπανώτας  «έσφαξε με το γάντι» τον  Στέφανο Κασσελάκη . Κα...