Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Νίκη Brexit στην Βρετανία: Σαρώνουν οι συντηρητικοί της Τ.Μέϊ+10 μονάδες η διαφορά

Δημοσίευση : 15:33 08-06-2017

Νίκη Brexit στην Βρετανία: Σαρώνουν οι συντηρητικοί της Τ.Μέϊ+10 μονάδες η διαφορά

Μεγάλη νίκη καταγράφουν οι συντηρητικοί στην Βρετανία και είναι βέβαιη η πλειοψηφία στην Βουλή που αποσπά το κόμμα της πρωθυπουργού Τ.Μέι, έτσι ώστε να οδηγήσει με πολιτική ασφάλεια την χώρα εκτός ΕΕ.
Το συντηρητικό κόμμα διευρύνει το προβάδισμά του σε οκτώ από πέντε μονάδες που ήταν στην τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, σύμφωνα με μια τελευταία δημοσκόπηση της Ipsos MORI που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα την ώρα που οι Βρετανοί πολίτες προσέρχονται από το πρωί στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές, ενώ τα πρώτα exit polls δείχνουν διαφορά 7-10 μονάδων!
Η δημοσκόπηση δημοσιεύεται στην εφημερίδα του Λονδίνου Evening Standard και εμφανίζει τους Τόρις να εξασφαλίζουν 46% από 45% που λάμβαναν στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με την δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας στις 2 Ιουνίου.
Οι Εργατικοί εμφανίζονται στο 36% από 40%.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 1.291 ψηφοφόρων το διάστημα 6-7 Ιουνίου.
Μια σειρά από δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν χθες Τετάρτη τοποθετούσαν το προβάδισμα των Τόρις μεταξύ 1 και 12 μονάδων με τις περισσότερες να βλέπουν αύξηση της πλειοψηφίας των Τόρις στη βουλή.

Από τον/την Newsroom

Επικυρώνεται σήμερα από τη Βουλή της πΓΔΜ η συμφωνία με την Ελλάδα

Το φθινόπωρο το δημοψήφισμα Επικυρώνεται σήμερα από τη Βουλή της πΓΔΜ η συμφωνία με την Ελλάδα Newsroom   Δημοσίευση 20.06.2018 ...